Reetun hallituksen avoin kokous

Tervetuloa sunnuntaina 16.12. klo 16 alkaen Partiotalolle Reetun hallituksen kanssa käymään läpi kulunutta vuotta 2018 ja miettimään mitä kaikkea tehdäänkään vuonna 2019.

Samassa yhteydessä pidetään Reetun väen pienimuotoiset pikkujoulut, tarjoilut tulevat Reetun toimesta.

Lämpimästi tervetuloa!

Partiotalon pihatalkoot lauantaina 6.10. klo 11-14

Partiotalolla pidetään pihatalkoot lauantaina 6.10. klo 11-14. Tarkoituksena on mm. siistiä pihaa ja täyttää uutta puuvajaa polttopuilla. Talkootarjoilujen vuoksi talkoolaisten toivotaan ilmoittautuvan 3.10. mennessä osoitteeseen paivi.viilomaa(at)kolumbus.fi.

Lippukuntien 100-vuotisjuhlajulkaisu

Lippukuntien 100-vuotisjuhlissa julkaistiin lippukuntien vaiheista kertova juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua on myynnissä 10€:n hintaan lippukuntien ja REETUn tilaisuuksissa sekä Uudessa Kirjakaupassa Riihimäellä. Osatamalla juhlajulkaisun tuet REETUn toimintaa. Juhlajulkaisu voidaan toimittaa myös postitse, tällöin hintaan lisätään postikulut.

 

 

 

Erätytöt ja Eräpojat 100 vuotta, kuvia juhlavuoden varrelta

Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n 100-vuotista taivalta juhlistettiin lauantaina 22.4. Juhlissa oli mukana runsaasti niin nykyisiä lippukuntien jäseniä kuin aiemmin toiminnassa mukana olleita. Kuvia juhlista.

Lippukuntien juhlavuoden kesäleiri pidettiin Eräleirillä Malvalla. Lauantaina 1.7. leirillä järjetettiin suuri juhlailtanuotio. Kuvia iltanuotiolta (kuvaaja Jari Pasuri).

 

 

 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksi

voi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin. 

-> Liity jäseneksi

-> Yhteystietoja