Lapin retki 2018

Kesälle 2018 suunniteltu retki on tarkoitettu ensisijaisesti Reetun (Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry:n) sekä Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien jäsenille. Reetu ja lippukunnat tukevat taloudellisesti jäsentensä matkoja.

Tänä vuonna 13 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat partiolaiset voivat osallistua retkelle pääsääntöisesti vain huoltajan kanssa. Jos tilaa on, myös muilla kuin reetulaisilla tai erälippukuntien jäsenillä on mahdollisuus osallistua retkelle.

Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän ja retken ohjelman mukaan. Hinta-arvio noin 150 € -200 € / osallistuja. Hinta sisältää matkat ja yöpymisen menomatkalla Oulussa ja paluumatkalla Kuusamossa. Lisäksi tulevat ruokailut, retkieväät ja majoituskustannukset Saariselällä. Suunnitelmissa on, että Reetu kustantaa meno- ja paluumatkoilla etukäteen tilattuja yhteisiä ruokailuja.

Perillä Saariselällä yövyttäisiin yhteensä viisi yötä. Useamman päivän vaellukselle lähtijöiden yöpymiskustannukset ovat luonnollisesti halvemmat kuin Saariselältä käsin päiväretkiä tekevien.

Retken tarkempi ohjelma ja lopullinen hinta selviävät, kun saadaan retkelle sitovasti ilmoittautuneet osallistujat ja ohjelma suunniteltua heidän kanssaan.

Alustava suunnitelma ohjelmasta
2.7. Bussi Riihimäki – Oulu, yöpyminen Oulussa
3.7. Oulu – Saariselkä
4.-7.7. joko päivävaelluksia tai pidempiä vaelluksia väen toiveen mukaan
8.7. Saariselkä – Kuusamo, yöpyminen Kuusamon seudulla
9.7. Kuusamo – Riihimäki

Päiväretkiä voisi tehdä esim. Saariselän maisemissa retkeillen, Inariin päiväretki (Siida, Juutuan luontopolku, Otsamotunturi, laivaretki Ukonkivelle, Pielpajärven erämaakirkko yms.), innokkaille kalastajille päivän tai kahden kalastusretki.

 

Ilmoita kiinnostuksesi Lapin retkelle osallistumisesta Pekalle 23.2.2018 mennessä! Jos kiinnostuneita on, heille pidetään info- ja suunnitteluilta sunnuntaina 25.2.2018 kello 17 Partiotalolla.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset

Pekka Ylä-Soininmäki

pekka.yla-soininmaki (at) reetu.fi

puh. 044 5959544

Talkootyötä Kansainvälisillä Erämessuilla 7.-10.6.2018

REETU on saanut hoidettavakseen Riihimäellä järjestettävien Kansainvälisten Erämessujen infopisteiden pidon 7.-10.6. Messut ovat auki torstaista sunnuntaihin, infopisteitä on 3 ja jokaiselle tarvitaan kahteen vuoroon 2 henkilöä kerrallaan. Vuorot ovat:
To 7.6. Klo 10 (messut aukeavat klo 11)-15 ja 15-19.30 (messut sulkeutuvat klo 19)
Pe 8.6. Klo 10 (messut aukeavat klo 11)-15 ja 15-19.30 (messut sulkeutuvat klo 19)
La 9.6. Klo 9 (messut aukeavat klo 10)-14 ja 14-18.30 (messut sulkeutuvat klo 18)
Su 10.6. Klo 9 (messut aukeavat klo 10)-14 ja 14-18.30 (messut sulkeutuvat klo 18)

Olemme aloittaneet talkooväen rekrytoinnin. Lähtisitkö avuksi? Vuoroihin voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia paivi.viilomaa (at) kolumbus.fi.

Sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 11.3.

Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 11.3.2018 klo 17 Partiotalolla (Kalevankatu 8). Lämpimästi tervetuloa kokoukseen. 

Puutalkoot Malvan Eräleirillä

Reetu järjestää talviset puutalkoot Malvan Eräleirillä lauantaina 3.3. Talkooeväiden ym. vuoksi talkooväen toivotaan ilmoittautuvan Pekalle (pekka.yla-soininmaki(at)reetu.fi 25.2. mennessä.

Lippukuntien 100-vuotisjuhlajulkaisu

Lippukuntien 100-vuotisjuhlissa julkaistiin lippukuntien vaiheista kertova juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua on myynnissä 10€:n hintaan lippukuntien ja REETUn tilaisuuksissa sekä Uudessa Kirjakaupassa Riihimäellä. Osatamalla juhlajulkaisun tuet REETUn toimintaa. Juhlajulkaisu voidaan toimittaa myös postitse, tällöin hintaan lisätään postikulut.

 

 

 

Erätytöt ja Eräpojat 100 vuotta, kuvia juhlavuoden varrelta

Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n 100-vuotista taivalta juhlistettiin lauantaina 22.4. Juhlissa oli mukana runsaasti niin nykyisiä lippukuntien jäseniä kuin aiemmin toiminnassa mukana olleita. Kuvia juhlista.

Lippukuntien juhlavuoden kesäleiri pidettiin Eräleirillä Malvalla. Lauantaina 1.7. leirillä järjetettiin suuri juhlailtanuotio. Kuvia iltanuotiolta (kuvaaja Jari Pasuri).

 

 

 

Riihimäen Eräpojat ja Riihimäen Erätytöt

Riihimäen Erätytöt ry ja Riihimäen Eräpojat ry

Reetu toimii Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n tukiyhdistyksenä. Lisätietoja lippukuntien toiminnasta voi lukea täältä.

 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksi

voi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin. 

-> Liity jäseneksi

-> Yhteystietoja