• Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan!

Partiossa toimintaa järjestävät vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset, joille ei makseta palkkaa tai muita korvauksia harrastuksestaan. Riihimäen Erätytöt ry ja Riihimäen Eräpojat ry on perustettu jo vuonna 1917.

Lippukunnat omistavat yhdessä Partiotalon sekä Lopella sijaitsevan Malvan Eräleirin. Vuonna 2006 perustettiin lippukuntien toiminnan tueksi Reetu eli Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien tuki ry. Reetu auttaa lippukuntia huolehtimaan Partiotalosta ja Malvan Eräleiristä sekä taloudellisesti että talkootyöllä.

Lisäksi Reetun joukot toimivat lippukunnan johtajien tukena auttamalla lippukunnan arkisissakin toiminnoissa. Reetun ensimmäinen suuri voimainkoitos on takanapäin, Malvan uuden saunan rakentaminen tulipalossa tuhoutuneen tilalle. Nyt työ jatkuu mm. Partiotalon yläkerran ja piharakennuksen kunnostamisena. Puuhaa riittää vielä Malvallakin. Pidetään huolta, että partiotoiminta voi jatkua tulevaisuudessakin laadukkaana mahtavissa puitteissa Riihimäellä!
Liity Reetun jäseneksi!

– Avaa/lataa tulostettava kirje tuesta ja jäsenyydestä (pdf)

– Lataa jasenhakemus (pdf)

– Lataa jasenhakemus (word/doc)

Voit myös ilmoittautua jäseneksi verkkolomakkeella:

REETU on partiolaisten tukiyhdistys, jonka tehtävä on talkootoimintaa lippukuntien hyväksi. Työskentelemme Partiotalolla ja Eräleirillä vanhaa kunnostaen ja uutta rakentaen. Toimimme myös apuna ohjaustehtävissä retkillä, leireillä ja muissa tapahtumissa.