Lapin retki Saariselälle 2.-9.7.2018

Saariselälle 2.-9.7. toteutettava retki on tarkoitettu ensisijaisesti Reetun (Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry:n) sekä Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien jäsenille. Tänä vuonna 13 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat partiolaiset voivat osallistua retkelle pääsääntöisesti vain huoltajan kanssa. Jos bussissa on tilaa, myös muilla kuin reetulaisilla tai erälippukuntien jäsenillä on mahdollisuus osallistua retkelle.

Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän ja retken ohjelman mukaan. Hinta-arvio noin 150 € -200 € / osallistuja. Hinta sisältää matkat ja yöpymisen menomatkalla Oulussa ja paluumatkalla lähellä Kuusamoa. Lisäksi tulevat ruokailut, retkieväät ja majoituskustannukset Saariselällä. Suunnitelmissa on, että Reetu kustantaa meno- ja paluumatkoilla etukäteen tilattuja yhteisiä ruokailuja.

Perillä Saariselällä yövytään yhteensä viisi yötä. Useamman päivän vaellukselle lähtijöiden yöpymiskustannukset ovat luonnollisesti halvemmat kuin Saariselältä käsin päiväretkiä tekevien.

Retken tarkempi ohjelma ja lopullinen hinta selviävät, kun saadaan retkelle sitovasti ilmoittautuneet osallistujat ja ohjelma suunniteltua heidän kanssaan.

Suunnitelma ohjelmasta
2.7. Bussi Riihimäki – Oulu, yöpyminen Oulussa
3.7. Oulu – Saariselkä
4.-7.7. joko päivävaelluksia tai pidempiä vaelluksia väen toiveen mukaan
8.7. Saariselkä – Kuusamo, yöpyminen Kuusamon seudulla
9.7. Kuusamo – Riihimäki

Päiväretkiä voisi tehdä esim. Saariselän maisemissa retkeillen, Inariin päiväretki (Siida, Juutuan luontopolku, Otsamotunturi, laivaretki Ukonkivelle, Pielpajärven erämaakirkko yms.), innokkaille kalastajille päivän tai kahden kalastusretki.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Pekka Ylä-Soininmäki
pekka.yla-soininmaki (at) reetu.fi
puh. 044 5959544