Partiotalon aitatalkoot keskiviikkona 19.6. klo 17.30

Partiotalon pihan ympärillä oleva aita korjataan ja huoltomaalataan. Talkoot alkoivat 12.6. ja hommia jatketaan keskiviikkona 19.6. klo 17.30 alkaen. Tervetuloa mukaan talkoilemaan.

Vuosikokouksen päätöksiä

Reetun sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 3.3. Kokous hyväksyi toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2018, vahvisti vuoden 2019 toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsi hallituksen puheenjohtajaksi vuodeksi 2019 Pekka Ylä-Soininmäen ja hallitukseen Heli Viremon, Jaakko Nokkalan, Päivi Viilomaan, Erätyttöjen lippukunnanjohtaja Julia Sinivuoren ja Eräpoikien lippukunnanjohtaja Pasi Salinin.

Vuoden 2018 toimintakertomus

Lippukuntien 100-vuotisjuhlajulkaisu

Lippukuntien 100-vuotisjuhlissa julkaistiin lippukuntien vaiheista kertova juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua on myynnissä 10€:n hintaan lippukuntien ja REETUn tilaisuuksissa sekä Uudessa Kirjakaupassa Riihimäellä. Osatamalla juhlajulkaisun tuet REETUn toimintaa. Juhlajulkaisu voidaan toimittaa myös postitse, tällöin hintaan lisätään postikulut.

 

 

 

Erätytöt ja Eräpojat 100 vuotta, kuvia juhlavuoden varrelta

Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n 100-vuotista taivalta juhlistettiin lauantaina 22.4. Juhlissa oli mukana runsaasti niin nykyisiä lippukuntien jäseniä kuin aiemmin toiminnassa mukana olleita. Kuvia juhlista.

Lippukuntien juhlavuoden kesäleiri pidettiin Eräleirillä Malvalla. Lauantaina 1.7. leirillä järjetettiin suuri juhlailtanuotio. Kuvia iltanuotiolta (kuvaaja Jari Pasuri).

 

 

 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksi

voi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin. 

-> Liity jäseneksi

-> Yhteystietoja