Partiotalon pihatalkoot keskiviikkona 18.5.2022

Tervetuloa Partiotalon pihatalkoisiin keskiviikkona 18.5. klo 17.30. Illan aikana siistitään Partiotalon piha talven jäljiltä kesäkuntoon. Talkooväelle on tarjolla pientä tarjoilua. 

Vuosikokouksen päätökset

Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin sunnuntaina 24.4.

Kokous hyväksyi vuoden 2021 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä vuoden 2022 toimintasuunnitelman ja talousarvion.

Hallituksen puheenjohtajana seuraavan vuoden jatkaa Pekka Ylä-Soininmäki ja hallituksen jäseninä ovat Hanni Laaksonen, Nina Toivanen, Heli Viremo, Jaakko Nokkala ja lippukuntien johtajat Lotta Kurki ja Pasi Salin.

Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen

Tervetuloa Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen sunnuntaina 24.4.2022 klo 18.00 Partiotalolle (Kalevankatu 8, 11100 Riihimäki). Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Lippukuntien 100-vuotisjuhlajulkaisu

Lippukuntien 100-vuotisjuhlissa julkaistiin lippukuntien vaiheista kertova juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua on myynnissä 10€:n hintaan lippukuntien ja REETUn tilaisuuksissa sekä Uudessa Kirjakaupassa Riihimäellä. Osatamalla juhlajulkaisun tuet REETUn toimintaa. Juhlajulkaisu voidaan toimittaa myös postitse, tällöin hintaan lisätään postikulut.

 

 

 

Erätytöt ja Eräpojat 100 vuotta, kuvia juhlavuoden varrelta

Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n 100-vuotista taivalta juhlistettiin lauantaina 22.4. Juhlissa oli mukana runsaasti niin nykyisiä lippukuntien jäseniä kuin aiemmin toiminnassa mukana olleita. Kuvia juhlista.

Lippukuntien juhlavuoden kesäleiri pidettiin Eräleirillä Malvalla. Lauantaina 1.7. leirillä järjetettiin suuri juhlailtanuotio. Kuvia iltanuotiolta (kuvaaja Jari Pasuri).

 

 

 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksi

voi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin. 

-> Liity jäseneksi

-> Yhteystietoja