Erätyttöjen ja Eräpoikien syksy alkaa maanantaina 16.8.2021

Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien uusi toimintakausi polkaistaan käyntiin ensi viikon maanantaina 16.8. klo 18.00 perinteisellä aloituskokouksella partiotalolla (Kalevankatu 8 ).

Aloituskokouksessa muodostetaan tulevan vuoden toimintaryhmät ja sovitaan jokaiselle ryhmälle oma kokousaika. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vanhat partiolaiset sekä uudet toiminnasta kiinnostuneet.

 

Täytä sähköinen lomake ilmoittautuaksesi Erätyttöjen toimintaan

Täytä sähköinen lomake ilmoittautuaksesi Eräpoikien toimintaan

Lippukuntien 100-vuotisjuhlajulkaisu

Lippukuntien 100-vuotisjuhlissa julkaistiin lippukuntien vaiheista kertova juhlajulkaisu. Juhlajulkaisua on myynnissä 10€:n hintaan lippukuntien ja REETUn tilaisuuksissa sekä Uudessa Kirjakaupassa Riihimäellä. Osatamalla juhlajulkaisun tuet REETUn toimintaa. Juhlajulkaisu voidaan toimittaa myös postitse, tällöin hintaan lisätään postikulut.

 

 

 

Erätytöt ja Eräpojat 100 vuotta, kuvia juhlavuoden varrelta

Riihimäen Erätytöt ry:n ja Riihimäen Eräpojat ry:n 100-vuotista taivalta juhlistettiin lauantaina 22.4. Juhlissa oli mukana runsaasti niin nykyisiä lippukuntien jäseniä kuin aiemmin toiminnassa mukana olleita. Kuvia juhlista.

Lippukuntien juhlavuoden kesäleiri pidettiin Eräleirillä Malvalla. Lauantaina 1.7. leirillä järjetettiin suuri juhlailtanuotio. Kuvia iltanuotiolta (kuvaaja Jari Pasuri).

 

 

 

Liity jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksi

voi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin. 

-> Liity jäseneksi

-> Yhteystietoja