• Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan!

Partiossa toimintaa järjestävät vapaaehtoiset nuoret ja aikuiset, joille ei makseta palkkaa tai muita korvauksia harrastuksestaan. Riihimäen Erätytöt ry ja Riihimäen Eräpojat ry on perustettu jo vuonna 1917.

Lippukunnat omistavat yhdessä Partiotalon sekä Lopella sijaitsevan Malvan Eräleirin. Vuonna 2006 perustettiin lippukuntien toiminnan tueksi Reetu eli Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien tuki ry. Reetu auttaa lippukuntia huolehtimaan Partiotalosta ja Malvan Eräleiristä sekä taloudellisesti että talkootyöllä.

Lisäksi Reetun joukot toimivat lippukunnan johtajien tukena auttamalla lippukunnan arkisissakin toiminnoissa. Vuosien saatossa Reetun toimesta on mm. saatu rakennettua Malvan Eräleirille uusi sauna, varastoja ja nuotiopaikka penkkeineen sekä kunnostettua Partiotaloa (katon ja seinien korjaaminen, keittiön rakentaminen taloon ja wc:n korjaaminen)ja pihan sauna-/varastorakennuksen remontointi.
Pidetään huolta, että partiotoiminta voi jatkua tulevaisuudessakin laadukkaana mahtavissa puitteissa Riihimäellä!
Liity Reetun jäseneksi!

– Lataa ja täytä jäsenhakemus (pdf)

– Lataa jäsenhakemus (word/doc)

– Lataa vuoden 2024 ensimmäisen jäsenkirje (pdf)

– Lataa lippukuntien jäsenten huoltajille tarkoitettu kirje Reetun toiminnasta

Voit myös lähettää sähköpostia:

Pekka Ylä-Soininmaki (pj),
pekka.yla-soininmaki (ät) reetu.fi

Paivi Viilomaa,
paivi.viilomaa (ät) kolumbus.fi

REETU on partiolaisten tukiyhdistys, jonka tehtävä on talkootoimintaa lippukuntien hyväksi. Työskentelemme Partiotalolla ja Eräleirillä vanhaa kunnostaen ja uutta rakentaen. Toimimme myös apuna ohjaustehtävissä retkillä, leireillä ja muissa tapahtumissa.