• Toiminta

Talkootoiminnalla tukea partiolle

TOIMINTA-AJATUS

Tukiyhdistyksen tehtävä on talkootoimintaa lippukuntien hyväksi.

Työskentelemme Partiotalolla ja Eräleirillä vanhaa kunnostaen ja uutta rakentaen. Toimimme myös apuna ohjaustehtävissä retkillä, leireillä ja muissa tapahtumissa.

Tukiyhdistyksen jäsenillä on monipuolista asiantuntemusta ja taitoa, jota partiojohtajat voivat tarvittaessa hyödyntää. Yritämme parhaan mukaan säilyttää yhteyden entisten ja nykyisten aktiivierätyttöjen ja -poikien välillä.


Kunkin vuoden toimintakertomus on julkaistu omalla alasivullaan.

Partiorokkaa

Myyjäiset Partiotalon pihassa tai esim. Metsästysmuseolla jonkin tapahtuman yhteydessä. Myytävänä Reetun omassa soppatykissä valmistettua hernerokkaa, makkaraa ja ajankohtaan sopivia leivonnaisia sekä kahvia yms. paikan päällä syötäväksi ja kotiin vietäväksi. Samalla jotain partiomaista toimintaa varsinkin lapsille ja muille leikkimielisille.

Malvakävely

Lähtö tapahtuu Partiotalolta. Kävellään pikkuteitä ja metsäpolkuja pitki Malvan Eräleirille. Vanha perinne, jota Reetu pitää yllä. Kävelylle houkutellaan mukaan ystäviä ja nuoria partiolaisia. Taukoja pidetään noin tunnin välein, omat eväät kannetaan mukana, perillä odottaa sauna ja uinti. Paluumatka kimppakyydein.

Jäseneksi

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi tai tukijäseneksivoi ilmoittautua myös verkossa täytettävällä lomakkeella. Jäsenenä saat muutaman kerran vuodessa sähköpostia ilmoittamaasi osoitteeseen ja kutsuja toimintaamme; talkoisiin, myyjäisiin ja muihin tapahtumiin.
-> Jäseneksi