Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry. on sitoutunut pitämään tämän verkkosivuston ajan tasalla ja tarkasti. Jos kuitenkin huomaat jotain, joka on virheellinen tai vanhentunut, olisimme kiitollisia, jos voisit kertoa siitä meille. Ilmoita, mistä sivustosta luit tiedot. Tarkastelemme tätä sitten mahdollisimman pian. Lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen: if.uteer@ikamninios-aly.akkep.

Emme ole vastuussa menetyksistä, jotka johtuvat epätarkkuuksista tai epätäydellisyydestä, emmekä menetyksistä, jotka johtuvat Internetin kautta tapahtuvan tiedon levittämisen aiheuttamista ongelmista, kuten häiriöistä tai keskeytyksistä. Verkkolomakkeita käytettäessä pyrimme rajoittamaan pakollisten kenttien määrän minimiin. Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry. ei ota vastuuta mistään menetyksistä, jotka aiheutuvat Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry.:n tämän verkkosivuston kautta tai sen puolesta toimittamien tietojen, neuvojen tai ideoiden käytöstä.

Kaikki immateriaalioikeudet tämän verkkosivuston sisältöön kuuluvat Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry.:lle.

Näiden materiaalien kopioiminen, levittäminen ja muu käyttö ei ole sallittua ilman Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry.:n kirjallista lupaa, paitsi ja vain siltä osin kuin pakottavassa laissa (kuten lainausoikeus) toisin määrätään, ellei tietty sisältö toisin määrää.

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia verkkosivuston saavutettavuudessa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.